vineri, 29 martie, 2024

N-a suportat ideea ca povestea ei de iubire s-a terminat! A plecat din casa iubitului ei, dar s-a intors la scurta vreme

Distribuie:

Publicat:

O tanara n-a suportat ideea ca povestea ei de iubire s-a terminat, astfel ca a facut un gest soicant fata de cel care ii fusese partener de viata.

Tanara din Barcelona, pe nume Adaia Lopez Esteva, si iubitul ei s-au cunoscut prin intermediul unui site de intalniri. S-au despartit dupa doar doua luni, din cauza temperamentului violent al tinerei.

Ulterior, cei doi si-au reluat relatia, insa s-au separat din nou. Adaia a plecat din casa iubitului ei, dar s-a intors la scurta vreme. I-a cerut iertare barbatului, dar a vrut sa primeasca si un ultim sarut inainte de despartire.

Barbatul a fost de acord, insa in momentul in care s-au sarutat, Adaia l-a muscat si i-a rupt limba. A plecat de la fata locului, lasandu-si fostul iubit plin de sange, scrie publicatia El Taquigrafo.

Potrivit sursei citate, procesul tinerei a inceput, avocatii victimei cerand opt ani de inchisoare pentru fapra ei.

Adaia afirma ca declaratiile fostului ei iubit sunt false si neaga ca ar suferi de tulburari de personalitate. In plus, Adaia l-a acuzat pe fostul ei partener de violenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img