marți, 19 martie, 2024

«N-aveam nici bani de bilet, ca sa merg cu autobuzul la facultate!»

Distribuie:

Publicat:

Paul Surugiu Fuego (41 ani), care acum straluceste in lumina reflectoarelor, a povestit, intr-un interviu de suflet, la Antena Stars, despre lipsurile copilariei.

“Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani, am fost un copil sarac. Uneori, traiam, asa, de pe o zi pe alta, pentru ca ai mei au muncit enorm ca sa ma tina la facultate, la Bucuresti. Am stat in internat cu alti cinci colegi de-ai mei de camera. De multe ori nu am avut posibilitatea sa-mi cumpar bilet sa merg cu tramvaiul sau cu autobuzul. Si mergeam pe jos din Obor pana in Drumul Taberei. Mi-era frica sa ma sui in autobuz, ca sa nu fiu prins ca nu am bilet”, a declarat Fuego.

Solistul le este recunoscator parintilor pentru tot ce au facut pentru el: ”Pe mine nu m-a incurajat nimeni, nu mi-a dat nimeni nici o sansa. A fost un efort enorm al parintilor mei. Ambele salarii ale lor mergeau pe intretinerea copilului lor la studii. Eu am invatat sa fac totul de la tata si daca regret ceva in viata asta este ca l-am pierdut prea repede”.

Paul sarbatoreste anul acesta 25 de ani de cariera, prilej cu care a lansat piesa ”N-ai, n-ai”, pe care a prezentat-o la toate posturile tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img