joi, 28 martie, 2024

Neil Lennon, antrenorul echipei scotiene Celtic Glasgow, spune ca va odihni mai multi jucatori in meciul cu CFR Cluj

Distribuie:

Publicat:

Neil Lennon, antrenorul echipei scoțiene Celtic Glasgow, a anunțat că va menaja mai mulți fotbaliști de bază în meciul cu CFR Cluj, din ultima rundă a grupei E a Europa League, formația sa fiind deja calificată în următoarea fază, de pe primul loc, anunță MEDIAFAX.

Cu o rundă înainte de final, Celtic ocupă primul loc în grupa E a Europa League, cu 13 puncte, având deja asigurată calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției. În schimb, CFR Cluj se află pe poziția secundă, cu 9 puncte, și are nevoie de o remiză pentru a se califica, astfel că vestea dată de Neil Lennon este una îmbucurătoare.

"Avem parte de o lună dificilă, deci va trebui să ne concentrăm. Urmează meciul de joi, care îmi va oferi șansa de a le acorda și altor jucători minute pentru ca echipa să își recapete pregătirea fizică. După acest meci avem o săptămână foarte importantă, cu meciuri contra lui Hibernian, Hearts și Aberden. Ați văzut și ieri (n.r. – duminică) că unii dintre ei încă nu au ritm, dar vor beneficia de timp de joc", a spus Lennon, într-o conferință de presă.

Celtic a câștigat Cupa Ligii Scoției, duminică, după ce a învins-o în finală pe marea rivală Rangers, scor 1-0.

Joi, de la ora 19:55, Celtic va evolua pe terenul lui CFR Cluj, în ultima rundă din grupa E a Europa League. Partida este decisivă pentru campioana României, care poate obține calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img