miercuri, 24 aprilie, 2024

Neozeelandezul Jason Tomane (CSM Bucureşti), desemnat jucătorul etapei a 13-a din SuperLigă

Distribuie:

Publicat:

Neozeelandezul Jason Tomane, centrul echipei de rugby CSM Bucureşti, a fost desemnat jucătorul etapei 13-a, penultima, din sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank.

Potrivit site-ului competiţiei interne, Tomane, aflat la a treia prezenţă în tricoul lui CSM Bucureşti, s-a remarcat prin forţa şi viteza de care a dat dovadă în partida cu Dinamo (54-7), fiind autor a două din cele 7 eseuri reuşite de ''tigri'' în partida care s-a disputat pe stadionul ''Arcul de Triumf''.

CSM Bucureşti se află pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 37 de puncte, la egalitate cu Timişoara Saracens, şi va juca sâmbătă, în ultima etapă, contra echipei Steaua, liderul la zi, pe stadionul din complexul Ghencea.

''Tigrii'' sunt obligaţi să câştige partida pentru a-şi menţine locul şi a juca meciul din faza semifinalelor pe teren propriu, în condiţiile în care bănăţenii şi-au asigurat, la masa verde, victoria cu punct bonus în faţa CS Poli Iaşi, moldovenii părăsind competiţia.

Primele patru echipe vor evolua în meciurile din semifinale, primele două din postura de gazde, Steaua asigurându-şi deja prezenţa în această fază ca echipă ce va juca în faţa propriilor suporteri. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img