marți, 19 martie, 2024

NEPĂSARE PE BANI BARLADENILOR! STRĂZI LĂSATE IN VOIA SORTII

Distribuie:

Publicat:

Primarul Barladului si-a  continuat seria de vizitelor in teren la mai multe obiective locale aflate in prezent in desfasurare. Acesta a verificat stadiul lucrarilor de asfaltare a strazilor Doctor Bogdan Bagdasar, Bicaz, Ioan Voda si Posta Veche si s-a declarat nemultumit de intarzierile inregistrate de constructor.

Verificarea stadiului in care se afla lucrarile de pe strazile Doctor Bogdan Bagdasar, Bicaz, Ioan Voda si Posta Veche a fost generata de sesizarile cetatenilor din zona, semnalate recent Executivului local. Astfel, oamenii s-au aratat nemultumiti de faptul ca, de circa doua saptamani si jumatate, constructorul care actioneaza in zona a sistat nejustificat lucrarile dupa ce, initial, a produs si o serie de pagube la sistemele de canalizare si alimentare cu apa ale riveranilor.

„Au rupt tevile de apa si au spart canalele cu utilajele cu care au lucrat pe strazi si, de-odata, au plecat. Nu stim nimic de ei! Au lasat strazile asa cum le vedeti…!”, s-au plans oamenii catre edilul Boros.

Intrucat reclamatiile oamenilor s-au verificat in teren si s-au confirmat, acesta a dispus imediat solicitarea unor explicatii din partea constructorului, avand in vedere ca, in momentul in care i s-a predat amplasamentul lucrarii, in baza contractului asumat si incheiat intre parti, cu observatiile de rigoare, acesta este singurul responsabil de situatia din teren pe toata durata derularii acestuia.

„Am luat act de nemultumirile oamenilor care sunt, pe buna dreptate, intemeiate. Si eu, la randul meu, sunt nemultumit de ceea ce am gasit pe aceste strazi, la fel cum sunt nemultumit de faptul ca deja se inregistreaza intarzieri destul de mari la termenul de finalizare a lucrarilor. S-au deterioarat canale, capace si camine, situatii care sunt, conform contractului, in sarcina constructorului sa fie remediate. Il vom notifica imediat si in functie de ce ne va comunica vom vedea daca nu luam in calcul chiar rezilierea contractului, avand in vedere ca, in ce ne priveste, chiar de la bun inceput noi am prevazut anumite observatii de care sa se tina cont pe parcursul procesului de desfasurare a lucrarilor”, a declarat primarul .

 

VIZITA DE LUCRU SI IN PODENI!

După ce ș-a convins personal de ceea ce se întâmpla pe străzile menționate anterior, primarul ș-a  deplasat si pe strada Dimitrie Cantemir, intersectie cu strada Dumbrava Rosie, din Cartierul Podeni.

In prezent, aici, dupa ce s-a montat o conducta de 354 metri liniari, s-au montat 14 camine si s-a executat refacerea sistemului rutier, sunt in plina desfasurare lucrari la sistemul colector. De mentionat ca, in prezent, in cartierele Munteni si Podeni se lucreaza cu patru echipe, procentul de finalizare a lucrarilor fiind de peste 70%, pentru unele operatiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img