vineri, 26 aprilie, 2024

Nesimtire fara margini din partea unui taximetrist din Capitala. Cum s-a comportat cu un barbat care trebuie sa ajunga urgent la spital, din cauza unei crize de rinichi

Distribuie:

Publicat:

Incident incredibil petrecut in Bucuresti pe data de 7 iunie, ora 20:00. O femeie a incercat sa-si duca sotul la spital, dupa ce barbatul suferise mai multe crize de rinichi. In disperare, cuplul a intentionat sa ia un taxi, pentru a ajunge cat mai rapid la medic.

Soferul a acceptat sa-i duca la destinatie, insa dupa cativa metri le-a cerut celor doi bucuresteni o suma mult mai mare decat ar fi trebuit sa plateasca. Revoltata, femeia l-a intrebat pe taximetrist motivul pentru care nu pune aparatul, asa cum, de altfel, era si normal.

Raspunsul soferului a fost, de-a dreptul halucinant. Pe contul personal de socializare, femeia a povestit, cu lux de amanunte, intamplarea si a postat si o fotografie cu taximetristul fara suflet.

„Vreau sa il fac vedeta pe acest domn caruia ii lipseste orice urma de omenie cand este vorba de bani. Eram la Spitalul Sf. Ioan cu sotul care are crize de rinichi si l-am intrebat daca ne duce pana la spitalul Bagdasar Arseni. A spus ca ne duce, apoi, dupa ce ne-am urcat in taxi, in maxim 50 metri ne intreaba daca este bine sa ne ia 20 ron pana acolo. L-am intrebat de ce nu pune aparatul si ne-a spus ca unde am pomenit noi sa luam taxi din curtea spitalului si sa puna aparatul.

Va rog sa dati share masiv, chiar imi doresc sa vada toti cunoscutii dansului ce suflet are in el. Multumesc”, a scris femeia pe contul personal de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img