vineri, 29 martie, 2024

News Flash: Dana Nalbaru s-a intors in tara cu doi dintre copii. Visul irlandez s-a terminat pentru ea Kanal D a facut anuntul. Andreea Mantea si Victor Slav, scosi de pe micul ecran. Cine vine in locul lor

Distribuie:

Publicat:

Incepand din 30 iulie, de la ora 22:30, telespectatorii vor avea parte in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 22:30, de o calatorie inedita, alaturi de cel mai simpatic si curios taximetrist: Catalin Cazacu.

Acesta isi va duce la destinatie calatorii si, mai mult, ii va premia cu sume consistente, in functie de cum vor raspunde unor intrebari care de care mai interesante. Pasagerii decid daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

 O emisiune de umor

„Este o emisiune plina de umor , cu oameni care aleg sa se distreze, sa castige bani si sa ajunga la destinatie alaturi de mine. Le voi pune intrebari interesante, care ii vor antrena, cu siguranta, si pe telespectatori”, spune Catalin Cazacu.

Acesta asteapta cu nerabdare difuzarea emisiunii si feedback-ul publicului si mentioneaza ca filmarile i-au oferit o bucurie imensa, aceea a intalnirii cu oameni frumosi si povestile lor.

„ este prima emisiune pe care o prezint si e firesc sa am emotii. Toti cei care m-au urmarit cinci luni alergand prin noroaie la ma vor vedea acum facand cu totul altceva, dar eu raman acelasi :).

Sunt dedicat suta la suta acestui show, iar intalnirea cu toti cei care aleg sa urce in taxi este pentru mine o bucurie continua”, spune Catalin Cazacu.

„Cash Taxi” (Cash Cab – titlu original) este un quiz show foarte antrenant, in care umorul, spontaneitatea, bucuria castigului si suprizele de tot felul isi fac simtita prezenta in permanenta.

Emisiunea a fost difuzata in peste 50 de teritorii, a obtinut audiente uriase si zeci de premii, dintre care amintim patru distinctii Daytime Entertainment Emmy. Incepand din 30 iulie, show-ul, cu Catalin Cazacu la „volan”, va putea fi urmarit de telespectatorii din Romania, de luni pana vineri, de la ora 22:30.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img