vineri, 29 martie, 2024

Nici fanii nu o mai recunosc! «Cruduta», transformata total dupa operatiile facute – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Daniela Crudu a decis sa isi schimbe radical infatisarea. In doar cateva luni, Daniela Crudu a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru interventii de care multi nici nu si-au dat seama ca ar avea nevoie. Prima operatie pe care a bifat-o a fost o rinoplastie, de care se declara foarte multumita. Dupa ce s-a privit mai atent in oglinda, Cruduta a fost dornica si de alte imbunatatiri, a ajuns la concluzia ca are gusa, asa ca a dat din nou fuga la clinica si a scapat de ea. Intre interventii, vedeta s-a ocupat si de pielea faciala eliminand orice urma de rid cu ajutorul injectiilor cu botox.

In plus, a considerat ca buzele ei au nevoie de mai mult volum si a mers la medic, in repetate randuri, sa-i injecteze acid hialuronic. Dantura nu a fost nici ea neglijata de asistenta tv, aceasta petrecand ore bune la cabinetul stomatologic, pentru a-i fi aplicate fatete care sa-i asigure un zambet de Hollywood.
«Nu mai semeni deloc cu tine, jur! / Te-a lasat Dumnezeu frumoasa si unica… nu era cazul sa schimbi nimic…daca mai umbli si la buze… vei fi cu totul alta persoana… noua ne place originalul… faza e ca nu stim unde o sa il mai vedem… / Cruduta, te-ai schimbat prea rau. Chiar imi place de tine, ai ceva aparte rasul tau, esti simpatica, dar incepi sa nu mai semeni cu tine. Te schimba rau sprancenele», sunt doar cateva dintre comentariile primite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img