marți, 19 martie, 2024

Nico si sotul ei, poveste de dragoste ca in filme: «E sufletul meu pereche»

Distribuie:

Publicat:

Nico si sotul ei au parte de o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au gasit «reteta» perfecta pentru o casnicie puternica si armonioasa si au oferit-o in direct la tv. Vedeta a marturisit ca fac impreuna foarte multe activitati care i-au facut sa fie si mai apropiati.

Nico a marturisit ca nu i se pare normal ca unii oameni sa ramana in relatii doar de dragul de a forma un cuplu. Cei doi soti seamana foarte mult, iar dragostea pentru muzica i-a apropiat foarte mult. 

"Intotdeauna ne uitam impreuna la meciuri, facem totul amandoi, desi nu sunt microbista. Unii stau intr-o relatie, chiar daca nu mai merge, din mila, ca au un copil sau ca s-au obisnuit. Ne-am casatorit in 1998, la noi a fost altceva. Suntem impreuna in muzica, iubim animalele. Vacantele sunt rare, acum n-am mai fost, de vreo doi ani de zile. Suntem obositi. Muzica, dragostea, isi iubesc ca la inceput, asta ne leaga. Amandoi ne cerem scuze, eu sunt rea de gura, el e mai intelegator", a explicat Nico, la "Rai Da' Buni".

Nico a explicat ca atunci cand nu stia ce mancare ii place sotului ei a apelat la soacra pentru a sti ce s-i pregateasca de mancare. 

"Studioul este singurul loc in care nu ma bag, el sta acolo ore in sir, cam atat. Cand nu am stiut ce ii place sa manance, am intrebat-o pe soacra mea. Nu sunt pudica, deci intra peste mine si in baie. E tot timpul langa mine, sunt ca umbra lui. Eu nu am intimitatea mea, n-am nevoie, el e aerul meu. Am fost geloasa, dar nu mai sunt si sper sa nu-mi revina. Am avut perioade in care adormeam plangand", a mai spus Nico.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img