vineri, 19 aprilie, 2024

Nicolae Mitea, de urgenta la spital! Ce s-a intamplat cu fostul fotbalist. “Am avut niste probleme, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Problemele de sanatate nu-i dau deloc pace lui Nicolae Mitea. Retras din fotbal din cauza deselor accidentari la picioare, ex-atacantul intampina acum probleme la spate. Conform wowbiz.ro, barbatul a fost, recent, la un pas de tragedie.

”Nicolae Mitea a ajuns la spital, a avut probleme cat se poate de serioase, cu rinichii. A avut de urmat un tratament foarte dificil, abia a scapat de operatie”, a declarat un apropiat de-al fostului fotbalist care a precizat ca Nicolae Mitea avea dureri cumplite si ca medicii i-au descoperit mai multe ”pietre”.

De altfel, de-a lungul ultimelor luni, Nicolae Mitea a fost plimbat pe la mai multe spitale, pentru a scapa de problemele de la rinichi.

”Norocul lui ca a ramas optimist, ca la un moment dat totio cei din preajma erau disperati din cauza problemelor pe care le avea. Abia si-a revenit, acum e ceva mai buine, dar tot sta cu frica sa nu reapara problemele”, a mai dezvaluit apropiatul fostului fotbalist.

”Am avut niste probleme, dar acum sunt mai bine. Ma ocup de familie, iar faptul ca toti sunt bine e cel mai important”, a declarat si Nicolae Mitea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img