joi, 25 aprilie, 2024

Nicoleta Guță, declarații după divorț: „M-a bătut în noaptea nunţii”

Distribuie:

Publicat:

Toată lumea are impresia că artiștii duc o viață de vis, însă lucrurile nu stau deloc așa! Nicoleta Guță a trecut printr-un adevărat coșmar și cu greu își aduce aminte de cea mai neagră perioadă din viața ei.

Nicoleta Guță a avut parte de un mariaj tare nefericit cu Andrei Căldăraru. Relația dintre cei doi nu a fost niciodată una normală și de multe ori, artista a vorbit despre acest lucru cu ochii în lacrimi. Nicolae Guță i-a organizat acesteia o nuntă ca în povești, dar ceea ce nimeni nu știa este faptul că între vedetă și proaspătul soț lucrurile scârțâiau încă din noaptea nunții. Nicoleta Guță a vorbit cu ochii în lacrimi despre noaptea nunții.

Artista a declarat că proaspătul soț căruia îi jurase iubire eternă la vârsta de numai 14 ani a făcut o criză de gelozie, a bătut-o și chiar i-a înjurat mama. Toate acestea s-au petrecut fix în noaptea nunții!

„M-a bătut în noaptea nunţii. Mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama. S-a supărat pentru că primisem un buchet de flori afară şi m-a sărutat amical. A spus că aş fi avut ceva cu persoana care mi-a dat florile. El nu a mai rămas la nuntă, s-a închis în camera de hotel”, a povestit Nicoleta Guţă.

Manelistul Nicolae Guță a măritat-o pe Nicoleta cu Andrei Căldăraru pe vremea când aceasta nu avea decât 14 ani. Artistul i-a organizat o nuntă cu fală, la un restaurant din Petroșani, acolo unde totul părea desprins din povești.

Cu toate acestea, realitatea era alta și avea ca totul să iasă la iveală în scurt timp. Așa cum era de așteptat, mariajul Nicoletei Guță cu Andrei Căldăraru a fost un eșec total, iar aceștia au ajuns, după câțiva ani, la despărțire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img