vineri, 26 aprilie, 2024

Nicoleta Luciu a slabit 5 kilograme intr-o saptamana. Ce dieta a tinut

Distribuie:

Publicat:

Inainte de a dezvalui dieta cu care a reusit sa slabeasca, Nicoleta a tinut sa mentioneze ca acesta dieta se tine doar de 7 zile, iar dupa ce scapi de kilogramele acumulate sa se continue cu un stil de viata sanatos, echilibrat si cu multa miscare.
 
“Cu multa ambitie! Ma refer la ambitia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi sa nu-l umpli cu mici tentatii in perioada in care tii dieta si astfel vei sta departe de pofta de a rontai ceva bun, de a ciuguli si de a gusta pe ici, pe colo.Supa de legume cu carne fiarta – fara sare, condimente si pielita… si doar atat! Oricand iti este foame, mananci supa. si ceai de anason, neindulcit. Si multa apa, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicam, slabim si luam nutrientii necesari din legumele fierte.
 
Iaurturi… si doar atat! inlocuim supa din versiunea precedenta cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte batut, cu fructe sau seminte, toate cu pana la 5% grasime. De fiecare data cand ne este foame. Da, poate pare chinuitor. Te anunt, de pe acum, ca este. Trebuie ca in aceasta perioada sa ai grija de tine, sa te odihnesti corespunzator, sa te hidratezi si sa nu fii intr-o perioada in care esti foarte solicitata cu munca. Sub nicio forma nu este indicat sa prelungesti aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat ca dupa cele 7 zile sa revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesanatoase!”, a scris Nicoleta pe blogul personal, nicoletaluciu.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img