marți, 23 aprilie, 2024

Nicoleta Luciu, dupa ce a ajuns in restaurantul lui Nea Marin: „Cand mi-am dat seama care e miza, am inceput sa ma…”

Distribuie:

Publicat:

Noul sezon al reality show-ului ”Poftiti la Nea Marin”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o multime de surprize pentru telespectatori, dar si cu foarte multe provocari pentru vedetele invitate de Nea Marin sa-l ajute in administrarea restaurantului de pe malul Marii Negre.

Nicoleta Luciu, care alaturi de sora sa Iuliana, Jean de la Craiova si Vasilica Ceterasu’ formeaza prima echipa de vedete din cadrul show-ului, marturiseste ca avut parte de o surpriza de proportii in momentul in care a realizat cat de mare este responsabilitatea pe care o are. Asta pentru ca restaurantul pe care Nea Marin il administreaza trebuie sa fie unul profitabil, iar acest lucru depinde de felul in care ei se descurca in aceasta perioada.

”La inceput nu am realizat ce inseamna, dar cand mi-am dat seama care e miza, am inceput sa ma stresez foarte tare. M-a cuprins teama ca nu vom face fata si ca nu vom avea incasari suficiente”, spune Nicoleta Luciu.

Asadar, experienta este una unica pentru toate vedetele implicate. Pentru fiecare dintre ele este o provocare sa faca atat de multe lucruri pentru prima data in viata.

”Mi se pare foarte greu. Sa fii si ospatar, sa si livrezi mancare si sa mai faci si spectacol pentru clienti in acelasi timp sunt lucruri pe care eu nu le-am mai facut niciodata”, marturiseste Jean de la Craiova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img