joi, 28 martie, 2024

Niculae Badalau il pune la pamant pe Adrian Tutuianu: ‘Cred ca avea o problema psihica’. Afirmatiile care l-au revoltat pe ministrul Economiei

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău a declarat, pentru B1 Tv, că, în opinia sa, Adrian Țuțuianu avea o problemă psihică atunci când i-a făcut maimuțe pe social-democrați.

„Ce a pățit domnul Țuțuianu a fost ca urmare a înregistrărilor din ședințele de la Dâmbovița, unde spunea de ”un partid de maimuțe”. Iertați-mă… Deci caracterul și atitudinea lui, despre Tudose inclusiv spunea, care acum îi e coleg de partid. Iertați-mă, cred că avea o problemă psihică în momentul în care…”, a declarat Niculae Bădălău, pentru B1 TV.

În octombrie anul trecut, Adrian Țuțuianu, atunci vicepreședinte PSD, a fost înregistrat într-o ședință de partid când îi numea ”maimuțe” pe proprii colegi și spunea despre Dănuț Andrușca, la acea vreme ministru al Economiei, că este ”cel mai idiot ministru”. Între timp, Țuțuianu a ajuns în partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img