News Flash:

Noi date in cazul violului din Vaslui.Unul dintre judecatorii care urmau sa solutioneze apelul s-a abtinut si va fi inlocuit

12 Septembrie 2015
1933 Vizualizari | 1 Comentarii
Potrivit mediafax.ro,unul dintre magistratii care urmau sa judece apelul in dosarul celor sapte tineri din Valeni condamnati de Judecatoria Vaslui pentru viol s-a abtinut, cererea sa fiind admisa de Curtea de Apel Iasi, astfel ca el va fi inlocuit cu un alt judecator pana la primul termen, stabilit pentru 6 octombrie.

 Cererea de abtinere formulata de unul dintre judecatorii carora le-a fost repartizat pentru solutionare apelul in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost cercetata in camera de consiliu a Curtii de Apel Iasi, fiind admisa.

In aceste conditii, judecatorul va fi inlocuit cu un alt magistrat in dosarul al carui prim termen a fost stabilit pentru 6 octombrie.

De altfel, si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, in 17 august, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50.000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind definitiva.

sursa:mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

adi  | #3440
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 35 queries | Mysql time :0.036019 (s)