vineri, 19 aprilie, 2024

Noi detalii despre ultimul ”divort” din showbiz. Ce s-a intamplat de fapt intre prezentatoarea TV si ”puiutul” ei

Distribuie:

Publicat:

Actrita si prezentatoarea TV Paula Chirila e din nou singura. Paula a cautat sa-si vindece ranile sufletesti la psiholog dupa despartirea de tatal fetitei ei, actorul Marius Aciu.

”Stii cum e, povestea e foarte la inceput, imi place sa pastrez un pic de mister, s-o lasi sa se coaca pentru ca nu toti oamenii sunt obisnuiti cu viata asta in atentia presei. N-as vrea sa pun pe nimeni intr-o postura neplacuta, sa dau cu nume, adresa, CNP, si apoi sa vad ca e tulburat. Sunt fericita!
– Eu voiam sa stiu daca esti indragostita…
– Mai, vrei sa stii prea multe, lasa-ma”, spunea Paula Chirila.

„Crede-ma ca daram muntii, ii rup in doua”

”Sunt fericita, sunt OK. Si indragosteala si fericirea se vad pe chipul unei femei. Ma intreaba multa lume… ce ti-ai facut, ti-ai facut ceva! Si le zic, da, mi-am facut ceva in viata. Daca am un om langa mine cu care sa ma inteleg foarte bine care sa ma implineasca din punct de vedere emotional, afectiv, atunci crede-ma ca daram muntii, ii rup in doua.

– Ce te-a atras la el?

– Calmul. Este foarte calm.

– Tu esti mai energica, plina de viata… Da, eu sunt mai energica, cand sunt langa el sunt extrem de linistita, sunt alta persoana. Deocamdata suntem in perioada de cunoastere. Si ne cunoastem si ne placem din ce in ce mai mult unul pe celalalt si asta e ceea ce conteaza”, spunea Paula Chirila.

Diferenta de varsta si-ar fi spus cuvantul

Diferenta de varsta dintre ei, de 16 ani, pare sa-si fi spus cuvantul sau chiar si distanta dintre ei e posibil sa le fi fost ca o piedica. In urma cu un an, actrita trecea printr-o perioada extrem de grea. S-a confruntat cu depresia si cu separarea de tatal fetitei sale.

Paula Chirila si Marius Aciu s-au iubit 12 ani. Ce-i drept, mai mult la distanta. Marius, prezentator TV in Cluj, proiectele Paulei, la Bucuresti. Ii mai leaga fetita lor, Carla, si o prietenie cu mult respect. Depresia pare sa fi fost motivul pentru care Paula Chirila a vrut o noua viata.
”- Cum esti sufleteste acum, impacata cu decizia pe care ai luat-o?
– N-as putea sa spun daca sunt impacata 100%, a trecut doar jumatate de an, mai exista ganduri, intrebari de genul «Am facut bine?», nici nu stiu daca timpul o sa raspunda la intrebarile astea, am facut-o si gata. Mi-am dat seama la momentul ala, treceam printr-o perioada foarte proasta, printr-o mare depresie, nici nu stiu daca am depasit-o.
– Din ce motiv s-a produs?
– Depresia nu are motive, depresia se intstaleaza pur si simplu”, spunea Paula Chirila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img