joi, 28 martie, 2024

Noi dezvaluiri despre fugarul Sebastian Ghita. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita e dat disparut de zile intregi, iar institutiile statului sunt in alerta. Milionarul e de negasit, dar chiar si asa, afacerile acestuia par sa mearga perfect. Acum ies la iveala noi amanunte incendiare despre contractele mogulului cu doua institutii cheie din Romania, Banca Nationala si Armata.

Ultimul tun a fost dat de sarbatori de una dintre societatile care sunt controlate de Ghita. Contract de aproximativ sase milioane lei de la Banca Nationala a Romaniei, pentru a dezvolta infrastructura de comunicatii a bancii si a retelei de comunicatii interbancare. Ministerul Apararii a anuntat ca a cumparat de la aceeasi companie licente in valoare de aproximativ zece milioane lei, anunta romanialibera.ro.

Cum a inceput totul? La licitatie s-au inscris doua firme, dar a fost acceptata doar cea a mogulului de la RTV. Anuntul a fost facut public pe 28 decembrie. Dan Suciu de la BNR a conformat totul. „Castigatorul licitatiei a fost desemnat in urma unei licitatii publice. S-a facut totul conform procedurii de licitatie SEAP. Acesta a fost rezultatul.“, a spus purtatorul de cuvant al BNR pentru sursa citata. .

Asa s-a intamplat si la contractul pentru Ministerul Apararii. S-a semnat un acord-cadru in valoare de aproximativ zece milioane lei cu Ymens Teamnet, pentru furnizarea unor „Licente Office Standard VL“. Contractul a fost atribuit pe 14 decembrie, insa anuntul a fost facut public de abia pe 29 decembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img