joi, 18 aprilie, 2024

Noi performante pentru judo-ul vasluian

Distribuie:

Publicat:

CS “Inter-Sport” Vaslui a participat la cea de-a opta editie a Cupei “Vladeni Plus” la judo, competitie organizata de Directia Judeteana de Sport si Tineret Iasi, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Judo Iasi si CS Vladeni. Turneul a adunat peste 100 de sportivi de la cluburile ”Unirea” Iasi, Scoala “Mihai Codreanu” Iasi, CS “Inter-Sport” Vaslui si CS “Vladeni Plus”, Targu Frumos, Bacau si Suceava.

Competitia a avut caracter international, prin participarea unor sportivi din R.Moldova.

De la Vaslui au participat 6 sportivi, care au facut o impresie foarte buna, obtinand 6 medalii, dintre care una de aur, patru de argint si una de bronz.

“A fost o intrecere reusita. Ii felicit pe copii pentru medaliile obtinute. Speram sa facem o figura frumoasa si la viitoarele competitii. Tin sa le multumesc si parintilor pentru sprijinul acordat. Initial, trebuia sa participam cu opt sportivi, insa doi n-au mai putut merge, din motive personale”, a declarat Octavian Ghiurtu, presedintele CS ”Inter-Sport” Vaslui si antrenorul copiilor.

Cosmin Cochilet a obtinut medalia de aur la categoria 42 kg. Argint au obtinut Marina Casangiu (52 kg), Alexandru Casangiu (34 kg), Cristina Petrea (32 kg) si Stefania Nane (44 kg). Medalia de bronz a fost cucerita de Razvan Andrei Bojoaga (50 kg).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img