joi, 28 martie, 2024

Norica Nicolai sustine ca autoritarite de la Strasbourg ar fi intensificat controalele inainte de atac: Luasera masuri care nu sunt luate de obicei

Distribuie:

Publicat:

Norica Nicolai este unul dintre europarlamentarii români blocati in Parlamentul European de la Strasbourg, aceasta mentionand ca nu este exclus ca autoritatile franceze sa fi avut informatii despre un posibil atac, fiind luate masuri neobisnuite de securitate inainte de atacul in urma caruia doua persoane au murit, alte 11 fiind ranite.

"Sunt in Parlamentul European (..)am organizat o seara culturala , sunt multe persoane, vreo 200, si s-au mai adaugat niste colegi. Masurile de securitate au fost in crestere, se vedea clar ca luasera masuri care nu sunt luate de obicei. Toata lumea era controlata in zona centrala, inclusiv in poseta, inclusiv la librarie. Banuiesc ca aveau ceva informatii cu privire la aceasta posibilitate. Ni se spune ca in oras e posibil sa fie si alte focare, posibil teroriste. Se fac niste controale sub niste poduri, nu stim nimic foarte sigur", a declarat Norica Nicolai la România Tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img