joi, 28 martie, 2024

Nostradamus a prezis criza refugiatilor? Incepe al III-lea razboi mondial?

Distribuie:

Publicat:

Profetiile lui Nostradamus au fost intelese abia dupa ce s-au petrecut, dar mai sunt si alte catrene tainice care vorbesc despre viitorul nostru.

Un catren de-al sau revine in atentia publica, odata cu invazia imigrantilor in Europa. Mai multi specialisti afirma ca acest catren ar putea si inceputul celui de-al treilea razboi mondial.

„In Dunare si Rhin va veni sa bea,
Camila cea mare, si nu e pocainta
Ronul va tremura mai tare decat Valea Loarei
Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va ruina”

In acest catren, „camila” este populatia araba care vine in aceste zile in Europa. Totodata, „Camila” este asemuita cu o coalitie formata din statele arabe si care va invada Europa tocmai pana la Dunare si Rin, scrie voceatransilvaniei.ro.

Cine a fost Nostradamus?

Invocat adesea, criticat, blamat sau adulat, Michel de Nostredame ramane totusi un personaj necunoscut pentru cei mai multi dintre cititori. S-a nascut pe 14 decembrie 1503, in sudul Frantei, intr-o familie bogata de evrei. A studiat matematica si medicina, iar pe parcursul studiilor a luat decizia sa se converteasca la catolicism, asa cum o facusera alte rude ale sale. Ulterior, a fost atras de astrologie si stiintele oculte si a inceput sa publice cate un almanah de preziceri in fiecare an, incepand cu 1550. „Profetiile” sale sau „Centuriile” sunt cuprinse intr-o suta de catrene scrise in franceza, cu numerosi termeni arhaici, metafore, anagrame si calambururi. Profetiile sale acopera o perioada care ajunge pana in anul 3797.

Cele mai multe din profetiile lui Nostradamus stau sub semnul unui cod pe care nimeni nu l-a descifrat inca. Incercari au fost mii, dar putini traducatori se pot lauda ca au inteles catrenele tainice. Nostradamus a facut anumite profetii care s-au adeverit, dar abia dupa ce s-au petrecut, au fost intelese in adevaratul lor sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img