vineri, 26 aprilie, 2024

Noua revista Gerovital Magazine, acum in Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta o noua premiera – lansarea revistei proprii – Gerovital Magazine, incepand cu luna aprilie. 
Cu design modern, noua publicatie contine sfaturi despre frumusete, recomandari de produse, noutati si trenduri din universul ingrijirii personale. Publicatia este disponibila gratuit in format fizic si in magazinul de la etajul 1 al Iulius Mall Iasi. 
Revista va avea frecventa trimestriala fiind creata de Diana Serban, redactor-sef.  Publicatia Gerovital Magazine isi propune sa vorbeasca deschis despre frumusetea naturala si mai ales despre natura frumusetii. Primul numar al revistei abordeaza subiecte precum revitalizare, bucuria noilor inceputuri, refacerea pielii dupa perioada de iarna, dar si provocarile de la birou pentru ten. In cele 68 de pagini se regasesc peste 50 de tips&tricks despre make-up, sfaturi pentru ingrijirea pielii si remodelare corporala, precum „WORK LOOK la cheie”; „Cum sa obtii un make-up perfect”; „Cum tinem imbatranirea sub control”, dar si articole despre gestionarea emotiilor si articole destinate barbatilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img