joi, 28 martie, 2024

Noul design al Samsung Galaxy S10 este confirmat in fotografii

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pasi repezi si, usor-usor, misterul din jurul noului flagship al Samsung se disipeaza cu fiecare scurgere de informatii pe internet.

Asadar, cea mai recenta informatie legata de Samsung Galaxy S10 care a fost „scapata” pe internet este o fotografie cu produsul. Nu avem de-a face cu o randare grafica, ci chiar cu o imagine a telefonului. Asadar, vedem ca Samsung pregateste trei modele: Galaxy S10 Lite de 5,8 inci, Galaxy S10 de 6,1 inci si Samsung Galaxy S10 Plus de 6,4 inci.

Dupa cum se poate observa in imagine, noul telefon Samsung nu are ecranul crestat in partea de sus, iar marginile negre din jurul display-ului sunt extrem de mici. Asadar, ne apropiem de acel vis cu ecranul intins din margine in margine.

De asemenea, au aparut fotografii si cu carcasele pentru telefoane Samsung Galaxy S10 si S10 Plus. Acestea sugereaza ca mufa de casti a supravietuit si pe aceasta generatie de telefoane. Dupa cum se poate observa din imagini.

Ecranul noului telefon va fi perforat in partea dreapta pentru a face loc camerei frontale. Pe varianta Samsung Galaxy S10 Lite si S10 avem o singura camera frontala, pe cand pe S10 Plus avem un sistem dual de camera frontala.

Telefonul va avea si senzor de amprenta integrat in ecran. La interior, smartphone-ul va beneficia de procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820. Pe piata din Romania, telefonul va fi echipat cu procesorul Exynos, de productie proprie a sud-coreenilor.

Snapdragon 855 si Exynos 9820 trebuie sa aiba performante similare, ca sa nu existe discriminare intre clientii Samsung care vor cumpara Galaxy S10 dintr-o regiune sau alta. Ambele au opt nuclee, dispuse astfel: 9820 vine cu doua nuclee proprii, alaturi de doua Cortex-A75 si alaturi de alte patru Cortex-A55.

Snapdragon 855 are un procesor Cortex A76 la 2,84 GHz, alaturi de alte trei A76, la 2,42 GHz, dar si alaturi de patru Cortex-A55 la 1,8 GHz.

Pe langa datele tehnice, acum stim care ar fi si pretul telefoanelor. Cel mai ieftin model, S10 Lite, ar avea un pret de 881 de dolari, S10 normal ar fi undeva la peste 1000 de dolari, in timp ce S10 Plus ar putea ajunge si pana la 1765 de dolari pentru varianta cu 1 TB spatiu de stocare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img