joi, 25 aprilie, 2024

Nu ai fi banuit niciodata! Ce reprezinta literele care apar in denumirile telefoanelor Samsung

Distribuie:

Publicat:

Samsung foloseste in denumirea telefoanelor sale mai multe litere. Infiferent daca suntem fani Samsung sau simpli utilizatori, foarte multi dintre noi nu stim ce reprezinta aceste initiale care apar frecvent aproape in toate denumirile telefoanelor produse de compania sud-coreana.

A, S, J, E, Y, R, W si alte litere care, luate individual poate nu va spun nimic, dar intrand in componenta numelui unui telefon Samsung ele reprezinta ceva.

„A” (Alpha) – acest segment a fost lansat in 2014 si reprezinta terminale de la jumatatea gamei de produse Samsung, cu specificatii puternice si materiale premium

„C” (China) – este o serie de smartphone, C5, C7 produsa in China, initial pentru piata chineza, au avut succes si acum le gasim pe toate pietele din lume.

„J” (Japonia) – acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru Japonia, elegant si subtire, la preturi accesibile , ofera foarte multe. A trecut in Taiwan apoi in toata lumea.

„S” (Super inteligent) – telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Aceasta clasa va fi utilizata numai pentru dispozitive emblematice, de la Samsung.

„M” (Magic) – modele de inalta-performanta la un pret atractiv, economic. (*Seria „M” face parte dintr-o gama mai veche.)

„R” (Royal / Rafinat) – modele de categoria premium, o combinatie de putere, performanta si rafinament, pentru o persoana care doreste sa fie definita de tehnologia care o foloseste. *Seria „R” face parte dintr-o gama mai veche.

„K” (Kapture) – o gama de smartphone-uri axate puternic pe zona foto, dispun de aparate foto foarte performante.

„W” (Wonderful/Extraordinar) – telefoane de inalta calitate, modele strategice, perfecte pentru cei care cauta un echilibru intre stil, performanta si pret. (*Seria „W” face parte dintr-o gama mai veche.)

„Y” (Young/Tanar) – acestea sunt modele de intrare pe piata sau modele strategice pentru pietele in curs de dezvoltare sau pentru un public tanar mai sensibil la pret. (*Seria „Y” face parte dintr-o gama mai veche.)

„Z” (Vine de la Tizen OS) – in cadrul acestui segment regasim doar telefoane care utilizeaza sistemul de operare Tizen, primul smartphone cu sistem de operare Tizen a fost lansat in Rusia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img