News Flash:

Nu arunca zeama de la castravetii murati! Uite ce poti face cu ea

28 August 2015
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa ce consumam castravetii murati, multi dintre noi arunca zeama. Aceasta este probabil cea mai mare greseala pe care o facem in bucatarie.

Sucul ramas dupa consumarea castravetilor murati poate fi foarte folositor in alte retete.

Iata care sunt cele mai bune metode de a refolosi aceasta zeama delicioasa:

1. Foloseste sucul de castraveti murati pentru a fragezi carnea. Il puteti utiliza ca marinata pentru cotletul de porc sau carnea de pui.

2. Adauga cateva linguri in apa cartofilor natur cu cateva secunde inainte de a-i scoate din recipient. De asemenea, poti adauga sucul in salata de cartofi pentru o explozie de aroma, scrie kudika.ro.

3. Adauga un strop de suc in pastele gatite din frigider pentru a le "readuce la viata".

4. Cand faci hummus, iti recomand sa adaugi cateva picaturi de zeama de la castravetii murati pentru a ii da un impuls suplimentar de aroma si un gust usor acrisor;

5. Refoloseste sucul de castraveti pentru a conserva ceapa, usturoiul sau alte legume moi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 25 queries | Mysql time :0.019754 (s)