miercuri, 24 aprilie, 2024

Nu e banc! Ce cadou i-a facut Danielei Crudu miliardarul Gigi Becali

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a mers la muntele Athos si, dupa ce s-a incarcat spiritual, s-a gandit si la cei de acasa. Mai mult, miliardarul a hotarat sa revina in tara cu daruri de suflet pentru… Daniela Crudu si Mihai Costea.

Se intampla in 2012, atunci cand frumoasa Cruduta se afla in tandreturi cu Mihai Costea. Dupa cum se stie, Gigi Becali ”a luat foc” atunci, pe considerentul ca Daniela Crudu il istoveste pe Costea, iar acesta nu mai da randament in teren. Motiv pentru care s-a intors de la muntele Athos cu… doua icoane, una pentru Cruduta si alta pentru Costea.

„Am vorbit cu el, mi-am dat seama ca n-am de ce sa fiu impotriva lui. Daca o iubeste pe aia, ce sa-i fac? I-am luat doua icoane, una pentru el, una pentru Daniela. Daca Mihai o iubeste, ce drept am eu sa ma amestec, mai ales ca el e atat de incapatanat, face numai in contra. Asa, macar, poate pot sa il salvez”, spunea Gigi Becali la vremea respectiva.

Raspunsul lui Costea nu s-a lasat asteptat: „Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine. Imi astept rindul sa intru, nu ma supar. Chiar daca stau cu Daniela, nu facem tampenii, ma odihnesc pentru meci”. Totusi, cu sau fara voia lui Dumnezeu, relatia dintre Mihai Costea si Daniela Crudu s-a destramat la un moment dat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img