joi, 25 aprilie, 2024

Nu e gluma, se intampla la noi! O fata din Fagaras picata la examenul pentru permis auto dintr-un motiv care ne-a facut de ras in toata lumea: Asa ceva nu s-a mai auzit:

Distribuie:

Publicat:

Un caz incredibil a avut loc in Fagaras! O tanara a picat examentul auto dupa ce nu a acordat prioritate unui porumbel. Iar daca credeti ca este gluma, ea are si dovada: pe foaia pe care a primit-o scrie clar ce greseala a facut.

 

Instructorul fetei, cel care a pregatit-o pentru examenul auto, sustine ca nu a auzit de asa ceva. „Dupa cum a mentionat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu vad ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabila care oricum si-a luat zborul cu mult inainte de a frana. Si examinatorul este tanar si fara experienta, dar nu se procedeaza in acest fel. Este foarte usor sa iti bati joc de munca cuiva. Asa ceva eu nu am mai auzit”, declara Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.

Fata in varsta de 18 ani nu a trecut proba practica datorita unei legi inventate si este decisa sa depuna contestatie. Inspectorul George M. a considerat ca pasarile aflate pe carosabil sunt un pericol iminent, scrie spynews.ro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img