marți, 16 aprilie, 2024

Nu se astepta la asa ceva! Un iesean care si-a lasat masina in service a ramas de-a dreptul socat: “M-au sunat si au spus sa-mi iau masina incendiata”

Distribuie:

Publicat:

Un conducator auto din Iasi a avut parte de o experienta total neplacuta dupa ce si-a bagat masina intr-un service pentru remedierea unor defectiuni • Barbatul a solicitat repararea tabloului electric al masinii, iar dupa multe zile de asteptare si insistente a fost sunat de reprezentantii service-ului auto, care i-au cerut pur si simplu sa vina sa-si ridice masina nefunctionala, care a fost incendiata • Socat de cele intamplate, proprietarul masinii a refuzat sa preia autoturismul incendiat si a apelat la Politie si la ISU pentru a vedea ce s-a intamplat  

Un iesean a ramas de-a dreptul socat cand a vazut ce s-a intamplat cu masina personala lasata intr-un service auto. Stiind ca are o serie de defectiuni la tabloul electric al masinii, ieseanul Razvan Zmeu a fost cu autoturismul model Renault Trafic intr-un service din zona Delphi, pentru a rezolva situatia. Dupa ce a explicat mecanicilor si electricienilor de acolo care este problema, barbatul a fost informat sa revina peste cateva zile, pentru a-si ridica masina. Dupa mai multe amanari din partea personalului, ieseanul a fost sunat de reprezentantii firmei si a fost informat pur si simplu ca masina sa a fost incendiata si trebuie sa vina sa o predea.

CONTINUAREA BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img