marți, 16 aprilie, 2024

„Nu sunt un monstru!”, zice o fata care si-a injunghiat mama de 30 de ori si si-a impuscat tatal. Dar mai socant e altceva: „Mama il trimitea noaptea pe tata sa ma…”

Distribuie:

Publicat:

O tanara in virsta de 18 ani si-a ucis mama, dupa ce a injunghiat-o de 30 de ori. Aceasta nu s-a oprit aici, si-a impuscat mortal si tatal vitreg.

Tanara a primit o pedeapsa de  23 de ani de inchisoare, insa nu regreta gestul facut. Ba mai mult, spune ca se simte in siguranta dupa gratii, chiar libera, dezvaluind si motivele care au determinat-o sa recurga la crima:

„Sunt fericita. Stiu ca suna nebunesc, dar in inchisoare ma simt libera. Ma trezesc in fiecare zi si stiu ca sint in siguranta! Nu sunt un monstru. Nu mi-am dorit niciodata ca asta sa se intample.

Dar eram o fata abuzata, care a fost fortata sa ia o decizie proasta. Desi lumea ma acuza ca sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era extrem de abuziv.

Omul acela mi-a luat totul. Ea il trimitea noaptea sa ma inveleasca cu patura, sau il punea sa imi faca baie. Stia…ea stia ce se petrece”, marturiseste adolescenta din Wisconsin.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img