sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nu va fi externat! Starea lui Florin Busuioc, foarte grava!

Distribuie:

Publicat:

Mai multe informatii contradictorii vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitala, acolo unde a fost internat actorul Florin Busuioc, dupa ce a fost adus de la Craiova.  Ziele trecute, au aparut zvonuri ca indragitul om de televiziune va fi externat, insa la scurt timp s-a aflat ca el va fi supus unei noi interventii chirurgicale la inima in cursul acestei saptamani.

Potricit Click.ro, Florin Busuioc  nu a fost externat si nici nu a intrat in sala de operatie asa cum s-a vehiculat. In urma cu doua saptamani, actorul a suferit un infarct acut, urmat de alte trei stopuri cardiace si a fost la un pas sa piarda lupta cu viata. Prezentatorul Pro Tv a fost operat cu succes la Craiova, in clinica de Cardiologie Interventionala a Spitalului Judetean de Urgenta de o echipa de trei medici tineri, condusi de dr. Paul Trasca. Medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat  de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat in calcul varianta montarii unui al doilea stent.

”Este adevarat ca domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sange de la inima, care nu erau insa de operat in acel moment de urgenta, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca sa salvam pacientul. Nu stiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu dupa evolutia pacientului”, a explicat medicul Paul Trasca, potrivit Click.ro.

Florin Busuioc, transferat la Bucuresti cu elicopterul

Florin Busuioc a fost transferat imediat dupa infarct la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a inceput o lupta contra-cronometru pentru salvarea lui. Cum actorul a mai facut trei atacuri de cord la spital, iar seful Sectiei de Cardiologie Interventionala, renovata la cele mai noi standarde, dar lipsita de personal, nu raspundea la telefon, managerul spitalului a dat unda verde unei echipe formate din trei medici tineri pentru a-l opera pe Busu. Actorului i-a fost montat un stent, procedura care i-a salvat viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img