joi, 25 aprilie, 2024

Numerologie data nasterii in saptamana 5-11 noiembrie 2018

Distribuie:

Publicat:

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

Cum se calculeaza Numarul personal anual

Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 5-11 noiembrie 2018.

Numarul personal anual 1
SOCIALIZARE
O saptamana cu multe intalniri, de afaceri sau de amor. Poti pleca in cautarea unor clienti noi sau unor noi potentiali parteneri de cuplu. Atentie mare la comunicare. Pot aparea cateva neintelegeri din cauza faptului ca lasi lucrurile in coada de peste. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Asculta-ti intuitia cand vine vorba de decizii importante.

Numarul personal anual 2
RECONECTARE
Daca pana acum ai simtit nevoia sa te retragi din mijlocul oamenilor, acum vrei o reconectare. Totusi, ar trebui sa renunti la morocaneala. Nimanui nu-i place sa aiba alaturi o fata vesnic posomorata. Evita criticile si daca, totusi, este nevoie sa comentezi, ai grija la argumentele pe care le folosesti. Daca ai vreo intalnire, nu inchide toate caile de comunicare.

Numarul personal anual 3
DECONECTARE
Saptamana aceasta simti nevoia sa te tragi din prize. Ai obosit, vrei putina relaxare. Nu este exclus sa-ti iei partenerul de cuplu si sa faceti impreuna plimbari cu bicicleta, poate o drumetie la final de saptamana. Daca ai intalniri importante, pe cre nu le poti amana, incerci sa le pui la ore mai putin obositoare.

Numarul personal anual 4
INTELEPCIUNE
Saptamana aceasta ai de rezolvat mai multe situatii, care mai de care mai complicate. Din fericire, dai dovada de multa intelepciune si le analizezi pe fiecare si le gasesti rezolvarea. Te bazezi pe intuitie, pe familie si prieteni. Daca apar neintelegeri, nu te grabi sa tragi concluzii pripite. Asculta punctul de vedere al celuilalt, apoi vezi ce se poate face.

Numarul personal anual 5
SURPRIZE
Se anunta o surpriza din partea cuiva drag, o descoperire care iti bucura sufletul. Daca te simti stresat de oamenii negative, incearca sa-i ocolesti pe cat de mult poti. Iar daca nu-i poti ocoli, limiteaza la maximum contactul cu ei. In dragoste, daca esti la inceputul relatiei, incearca sa nu te atasezi prea mult de o persoana. S-ar putea sa ai de suferit.

Numarul personal anual 6
REZULTATE BUNE
Responsabilitatile asumate in ultima vreme incep sa-si arate primele rezultate. Banii incep sa apara si esti motivat sa continui in aceasta directie. Pot aparea activitati intense si in zona imobiliare. Poti vinde o casa sau cumpara una mai mare. Daca esti implicat intr-o relatie de putina vreme pot aparea ceva tensiuni cauzate de implicarea prea mare in zona cariera.

Numarul personal anual 7
ACCEPTARE
O saptamana bogata in emotii de toate felurile. Nu este exclusa o separare, in special daca ai avut probleme in cuplu sau daca esti implicat intr-o relatie de putina vreme. Poti pleca intr-o calatorie spirituala pentru a gasi raspunsuri la intrebari profunde despre tine si despre ceea ce iti doresti cu adevrat. Concentreaza-te mai mult pe bunul simt.

Numarul personal anual 8
SUCCES
Aceasta saptamana iti da oportunitatea de a te schimba, de a face ceva diferit, de a planui ceva pe termen lung. Este nevoie sa-ti lasi creativitatea sa lucreze, sa nu-ti blochezi imaginatia in norme. Cuvantul cheie este ACTIONEAZA! Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, mai ales la inceputul ei, este posibil sa apara o mica “drama”. Cuiva – tie sau partenerului – ii place sa faca din tantar armasar, iar lucrurile pot degenera.

Numarul personal anual 9
MOMENTE DULCI
O saptamana armonioasa, cu multe momente dulci in intimitate. Indiferent daca esti implicat intr-o relatie de multa vreme sau v-ati cunoscut de curand, totul se desfasoara intr-o lumina calda si romantica. Chiar si atunci cand situatia pare tentionata, gasiti argumentele care sa va linisteasca si sa depasiti momentele dificile. Ai o atitudine destul de filosofica asupra vietii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img