joi, 25 aprilie, 2024

Nuti, bona din familia Prodan – Reghecampf, dezvaluiri neasteptate din casa din Abu Dhabi! “Eu nu imi amintesc sa fi facut vreo prostie”

Distribuie:

Publicat:

Nuti, bona din familia Prodan – Reghecampf, a facut dezvaluiri neasteptate in cadrul emisiunii "Prodanca si Reghe viata in Dubai". Ea este cea care are grija de copii si ii alinta tot timpul, mai ales pe Bebeto.

Bebeto este foarte atasat de Nuti, lucru mentionat de Anamaria Prodan. Pe de alta parte, Nuti este prezenta tot timpul in viata micutului si il insoteste peste tot, la toate meciurile.

"Cum sa pierd un meci de-al lui Bebe? Trebuie sa ne impartim. (…) Bebe nu are fite si nu are harfe, e un baiat cuminte si ascultator. Eu nu imi amintesc sa fi facut vreo prostie", a spus Nuti.

"Din cauza ei are harfe si fite. Eu uite asa il tin si ea il alinta, ii face toate poftele. E ma-ta doi, nu? Daca ma uit putin cas la Nuti e tragedie. Lasand gluma la o parte, eu nu am mai vazut un copil mai cuminte decat Laur. De cand e mic si mergem la restaurant el nu se misca. Este incredibil!", a spus Anamaria Prodan.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img