marți, 19 martie, 2024

O alta batrana a fost violata si batuta in judetul VASLUI

Distribuie:

Publicat:

A vazut moartea cu ochii. O femeie de 63 de ani din localitatea vasluiana BIRZESTI,comuna Stefan Cel Mare, a fost atacata in noapte de catre un necunoscut,care a batjocorit-o si a lovit-o fara mic de mila. In timp ce monstrul este cautat de politisti, victima lui se reface cu greu pe un pat de spital.

Se intampla in judetul Vaslui,unde un individ,a fortat usa casei unde femeia locuieste singura, a lovit-o cu pumnii peste fata si a obligat-o sa intretina cu el raporturi sexuale. Avea fata acoperita, asa ca victima nu a putut da prea multe informatii despre agresor.

O ruda a victimei a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112, dupa ce femeia a povestit cum un barbat pe care nu il cunoaste a intrat pestea ea in casa, a lovit-o si a fortat-o sa intretina raporturi sexuale. Avea fata acoperita, asa ca victima nu a putut da prea multe informatii despre agresor. Dupa ce a batjocorit-o ore in sir, a lasat-o agonizand si s-a facut nevazut.

Femeia este si acum internata la Spitalul Judetean de Urgent din Vaslui. Nu si-a revenit din soc si va mai trece un timp pana la recuperarea fizica. Intre timp, in comuna Stefan cel Mare, cercetarile continua in vederea identificarii autorului. Au fost audiate zeci de persoane. Criminalistii au luat probe ADN din casa, au facut poze si vor sa dea cat mai repede de urma vinovatului.

“Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui,deoarece a suferit mai multe leziuni in zona fetei. Ea le-a povestit politistilor ca, pe timpul noptii, o persoana necunoscuta a patruns peste ea in locuinta, a lovit-o in zona fetei si a obligat-o sa intretina raporturi sexuale. In cauza, sunt efectuate cercetari de catre politistii Sectiei de Politie Rurala 2, pentru identificarea autorului”a declaratpurtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img