marți, 19 martie, 2024

O alta sinucidere la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui: un batran s-a aruncat de la etajul I

Distribuie:

Publicat:

O alta tragedie s-a petrecut la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Un pacient, in varsta de 88 ani, a decis sa isi puna capat zilelor, aruncandu-se de la etajul I al pavilionului Sectiei Infectioase. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.
Conducerea unitatii spitalicesti sustine ca nu a existat niciun viciu de procedura in gestionarea cazului de catre personalul medical. Potrivit conducerii spitalului, barbatul beneficia de tratament si urma sa fie externat. “Am discutat cu cei din sectia in care s-a produs evenimentul si, potrivit primelor verificari, cazul a fost gestionat conform protocoalelor in vigoare. Vom vedea cu exactitate ce s-a intamplat si daca se impun sanctiuni. Este regretabil ce s-a intamplat”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.
Aceasta a mai spus ca a discutat cu medicul curant al pacientului, care a declarat ca barbatul nu a dat niciun semn ca ar avea vreo problema, actul sau fiind considerat total imprevizibil de catre cadrele medicale. Politistii au demarat cercetari in acest caz si urmeaza sa stabileasca in ce imprejurari s-a produs incidentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img