luni, 18 martie, 2024

O antrenoare de fitness dezvaluie cum a reusit sa slabeasca 30 de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Sophie Guidolin (29 de ani), mama a patru copii, are o silueta perfecta, insa arata cu totul diferit in urma cu cativa ani, scrie Daily Mail.  Sophie povesteste ca atunci cand a ramas insarcinata, s-a ingrasat cu 30 de kilograme, din cauza unei combinatii de alegeri alimentare neinspirate. In cadrul unui interviu pentru Women's Health, Sophie a marturisit cum a reusit sa scape de cele 30 de kilograme in plus. 
 
„Imi era rusine cand eram la sala si nu aveam nicio idee despre cum ar treui sa ma antrenez, atunci cand am inceput. Aveam umeri masivi si solduri modelate, pentru ca aceste erau singurele parti ale corpului pe care stiam sa le lucrez”, a spus aceasta. Sophie a mai povestit ca atunci cand a inceput sa mearga la sala petrecea ore in sir pe banda de alergat si manca foarte putin, in speranta ca va slabi. 

In momentul in care a inceput sa foloseasca greutatile in mod corespunzator si sa urmareasca macronutrientii pe care ii consuma – cantitatile de proteine, carbohidrati si grasime din alimentele consumate, rezultatele au inceput sa apara. „Am realizat ca pot sa mananc ce mancare vreau si totusi sa obtin corpul fizic pe care mi-l doresc. A fost ca un truc magic – deodata, exercitile s-au transformat dintr-o corvoada intr-o pasiune si puteam sa mananc tot ce voiam.”, mai spune Sophie, potrivit one.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img