joi, 25 aprilie, 2024

O asistenta TV si-a luat viata dupa ce s-a chinuit un an. Ce a determinat-o sa faca acest gest extrem

Distribuie:

Publicat:

O tanara actrita TV, care a avut aparitii in cateva emisiuni televizate, a murit dupa o supradoza de medicamente.

Cady Stewart,asistenta TV din Marea Britanie in varsta de 33 de ani, a fost gasita fara suflare de o prietena, in apartamentul ei din Manchester. Tanara s-a sinucis cu pastile, iar apropiatii ei au inteles imediat de ce a ales sa-si ia viata. Cady locuia impreuna cu mama ei, insa in noiembrie 2017 aceasta a murit dupa ce a fost diagnosticata cu o boala nemiloasa, cancer la san.

Apropiatii tinerei spun ca ea era devastata si ca nu s-a putut impaca deloc cu gandul ca mama ei nu mai este. Cady a fost gasita decedata de o prietena, care a intrat in panica dupa ce aceasta nu a mai raspuns mesajelor ei de pe Facebook, scrie mirror.co.uk. 

Ancheta demarata de politie a scos la iveala ca tanara nu avea o relatie prea buna cu tatal ei. Chestionata de oamenii legii, o verisoara a fostei asitente TV a declarat: „Tatal ei nu s-a implicat deloc in cresterea sa. A luat legatura pe Facebook cu ea si, cand am intrebat-o daca planuieste sa faca ceva in legatura cu asta, ea a raspuns ca nu, deoarece el nu a fost alaturi de ea toata viata ei”.

Verisoara, Genna Johnson, a declarat ca singura de care era atasata era mama ei, alaturi de care a petrecut multi ani frumosi. „Cady era foarte apropiata de mama ei, locuiau impreuna. Era o fata foarte sufletista si chiar linistita. A inceput scoala de coafeze in Tameside si s-a descurcat bine, astfel ca traia din aceasta meserie”, a mai spus verisoara tinerei.

Lisa Whitworth, tanara care a descoperit-o fara suflare pe Cady, a dezvaluit ca in ziua fatidica cele doua rezervasera locuri intr-un restaurant, pentru masa de pranz. Cady nu i-a raspuns la mesaje, asa ca s-a dus acasa la ea.

„M-am dus la ea acasa si am vazut-o pe catelusa ei, Bella, in sufragerie. Am gasit un biletel pe usa, in care ne spunea sa avem grija de ea”, a dezvaluit Lisa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img