vineri, 19 aprilie, 2024

O celebritate din Romania a primit o veste cumplita. Este pe moarte

Distribuie:

Publicat:

Mama lui Karim a venit de urgenta in tara, dupa ce a aflat ca sotul ei sufera de aceeasi boala de care a murit indragita artista Denisa Raducu. Femeia este plecata, de cativa ani, in Italia, unde lucreza la o familie de italieni ca ingrijitoare.

Durere mare in familia lui Karym. In urma cu aproape trei saptamani, tatal artistului a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boala a ficatului. 

“Mama lui Karym lucreaza de ani buni in Italia, unde a plecat pentru o viata mai buna. De cand a aflat ca sotul ei este bolnav, este distrusa de durere, si inca nu-i vine sa creada ca-si va pierde sotul. E in stare de soc. E jale mare in familia lor, e dureros, trec prin clipe de cosmar! Din pacate nu se mai poate face nimic pentru barbat. Karym este distrus, avea niste proiecte importante de lansat, insa s-au amanat, din pacate.”, ne-au dezvaluit surse din anturajul artistului.

Karym a dezvaluit, recent, ca este ingenucheat de cand a aflat ca tatal lui este intr-o stare grava si nu mai are liniste deloc. ”Imi este foarte greu. A trebuit sa iau decizii dureroase in ceea ce priveste starea lui de sanatate. Sper ca am luat deciziile corecte, sunt decizii cerebrale, emotional sunt ingenuncheat. Daca as fi luat decizii cu inima, cu sufletul, as fi fost egoist si as fi facut mai mult rau. Sper ca am luat deciziile corecte atat pentru el cat si pentru mama, ea este distrusa. Sunt cel mai mare baiat dintre copii, nu o am alaturi decat pe sora mea mai mica, din 5 copii pe care i-au crescut parintii mei, in aceste momente”, a declarat Karym.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img