marți, 19 martie, 2024

O comuna PSD din apropiere de Husi inoata in noroi. Echipele de interventie ajung cu greu – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Se intampla in comuna Bunesti – Averesti, un fief al PSD VASLUI, unde oamenii se lupta, la propriu si la figurat, cu noroaiele de pe ulite. Vorbim despre drumurile comunale care fac legatura intre satele Plopi si Tabalaesti de restul comunei Bunesti – Averesti. In jur de 400 de oameni sunt, pur si simplu, izolati de civilizatie, iar asta din cauza nepasarii primarului comunei pesediste. Este o adevarata provocare pentru echipele de prim-ajutor sa ajunga in aceste locuri, iar acum, dupa topirea zapezii, noroiul este cat jumatate din roata unui autoturism. Doar tractoarele cele mari pot sa strabata drumul, iar localnicii abia isi duc mortii la groapa.

CITESTE SI : Lucrari ELECTORALE pe drumul HUSI-BUNESTI AVERESTI. Bataie de joc pe bani publici-FOTO

Nici drumul judetean 244 D care leaga municipiul Husi de comuna Bunesti – Averesti nu arata prea bine, desi, in cursul lunii aprilie a anului electoral 2016, acesta a fost peticit de o firma de asfaltare abonata la lucrarile PSD VASLUI. In momentul de fata, DJ 244 D, partial asfaltat, arata ca dupa bombardament. Ambulantierii si transportatorii sunt disperati, echipele de prim-ajutor fiind, pur si simplu, ingroziti atunci cand sunt solicitati sa intervina in comuna Bunesti-Averesti, toate acestea din cauza drumului pe care se poate circula doar cu tancul.

Pentru a va face singuri o parere, vizionati filmuletele si fotografiile de mai jos.

Drumul DJ 244 D, este un tronson parca uitat de edilul Vasile Taragan si clica sa politica de la Consiliul Judetean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img