vineri, 26 aprilie, 2024

O demisie invaluita in mister la DAPPC Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O demisie neașteptata ridica semne de întrebare la Direcția Administrării Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad .
Iulian Bîca, managerul acestei instituții și-a dat demisia. Acesta era unul din oamenii de încredere a edilului șef Dumitru Boroș. 

La un an și trei luni de când a preluat funcția de director în cadrul Direcției Administrării Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad,Iulian Bîca și-a dat demisia. Motivele care stau în spatele acestui act sunt necunoscute și ridică câteva semne de întrebare.
 Iulian Bîca dorea să facă schimbări majore în cadrul acestei instituții ( regulamentul de funcționare a pieței, revitalizarea Cinematograful “ Victoria” și “Centrului de Sănătate si Loisir”, modernizarea Stadionul “ Rulmentul”) care , se pare, vor rămâne la fel. 
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad, Adrian Arnăutu, a declarat pentru “ Buna ziua, Vaslui” că “ demisia e un act unilateral și se face cel mult o simpla informare către Consiliul Local Municipal. Actul de demisie se depune la șeful ierarhic, în acest caz primarul. Informația este adevărată. Se afla în preaviz până pe data de 3 ianuarie.”
Contactat telefonic, Iulian Bîca ne-a declarat că este la muncă deși consilierilor locali prezenți marți la comisii le-a transmis că și-a dat demisia. 
Iulian Bîca este membru PNL Bârlad, a fost consilierul personal al primarului Boroș. Acesta a fost propus pentru funcția de viceprimar dar datorită trădării unui coleg de partid a pierdut această funcție. Din luna August 2017 se află la cârma Direcției  Administrării Piețelor, Parcărilor si Cimitirelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img