joi, 18 aprilie, 2024

O femeie a varsat bicarbonat de sodiu pe verigheta si a ramas uimita! Ce s-a intamplat

Distribuie:

Publicat:

O femeie a varsat din greseala bicarbonat de sodiu pe verigheta si a observat abia dupa cateva minute. Dupa ce s-a spalat, aceasta a observat un detaliu cat se poate de neasteptat! Ce s-a intamplat?

Int-ro zi, o femeie a decis sa faca prajituri si, in timp ce manevra plicul cu bicarbonat de sodiu, pudra alba i-a scapat pe degete si deci, pe verigheta. Abia dupa cateva minute femeia a observat si, dupa ce si-a spalat bine de tot bijuteria, aceastea a facut o descoperire incredibila. Mai exact, verigheta arata mult mai curata si mai stralucitoare!

Putini stiu ca bicarbonatul de sodiu poate avea numeroase intrebuintari!

Apa amestecata cu bicarbonat de sodiu, daca este bauta, poate fi un remediu excelent pentru a scapa de arsurile gastrice.

Pentru cei care nu stiu, bicarbonatul de sodiu (cateva linguri adaugate intr-un lighean cu apa) te scapa simplu si rapid de mirosul neplacut al picioarelor, dar te si ajuta sa ai grija de sanatatea ta!

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripa sau cistita si consumul regulat te ajuta sa tii infectiile la distanta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img