miercuri, 8 mai, 2024

O femeie de 102 ani iti dezvaluie secretul tineretii vesnice

Distribuie:

Publicat:

Dolly Burrows a sarbatorit recent implinirea frumoasei varste de 102 ani si atribuie acest merit calatoriilor, jocurilor de societate, faptului ca bea cate un pahar de vin rosu in fiecare seara si deciziei de a se indeparta de barbati, pe care ii considera toxici.

Susan, nepoata acesteia, in varsta de 53 ani, a spus despre bunica sa ca nu a incetat sa calatoreasca singura pana la varsta de 96 ani, ca ii place sa se joace zilnic Scrabble si carti si ca in fiecare seara bea cate un pahar mic de vin rosu, pentru ca acesta o ajuta sa se relaxeze. 

Femeia a adaugat: „Anul trecut, cand a fost internata in spital, personalul medical a fost uimit de conditia sa fizica, de rezultatul foarte bun al analizelor tinand cont de varsta pe care o are si de stilul ei de viata. Vacantele au fost principala ei pasiune si cand a implinit 100 de ani si-a dorit un moment special alaturi de familia ei din Italia si America, de aceea, multi membrii au venit atunci s-o viziteze. De-a lungul vietii ea a calatorit peste tot prin lume, inclusiv Insulele Canare si Spania.” sursa: feminis.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img