vineri, 29 martie, 2024

O femeie din Poganesti a murit in microbuz in drum spre Barcelona

Distribuie:

Publicat:

Viata unei femei care luase autocarul din Husi cu destinatia Barcelona s-a incheiat intr-un mod stupid.

Dorina Macarie, o femeie din Poganesti, s-a stins in microbuzul care avea sa o duca la destinatie, sub privirile nepasatoare ale soferului, responsabil pentru pasagerii sai, dar si a oamenilor care calatoreau impreuna cu ea.

Vineri, 20 mai, dupa miezul noptii, femeia, impreuna cu doi consateni, a urcat in autocarul companiei Tabita Tour, cu destinatia Barcelona. In timp ce se aflau pe drum, prin Italia, femeii i s-a facut rau si a lesinat. Ajutata ce un barbat din autocar, femeia a inceput sa-si revina, insa cand a ajuns in Barcelona, a lesinat a doua oara. Soferul, care ar fi trebuit sa fie cel care solicita o ambulanta pentru a o ajuta pe femeie, a preferat sa-si continue drumul. Starea in care se afla femeia era destul de grava si abia cand a vazut ca aceasta da semne de inconstienta, soferul a decis intr-un final sa opreasca in urmatoarea benzinarie din apropiere.

Abia la insistentele unui pasager care a recurs la tipete, au reusit sa cheme ambulanta.Desi s-au prezentat la fata locului 3 echipaje de salvare, pentru vasluianca nu s-a mai putut face nimic.
Femeia suferise un atac cerebral.

Directorul companiei de transport a declarat pentru cotidianul Buna Ziua Vaslui, ca “Soferul a respectat procedura, el a fost cel care i-a acordat primul ajutor, ba mai mult a luat legatura si cu familia femeii. Acuzatiile care ni se aduc nu sunt fondate deoarece noi punem pret pe toti pasagerii nostri si pe siguranta lor.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img