vineri, 29 martie, 2024

O femeie dintr-o comuna vasluiana vrea ordin de protectie fata de fiul sau. VEZI DETALII – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Despina. B. domiciliata in localitatea vasluiana Puscani, traieste o drama fara margini. Fiul sau, in varsta de 48 de ani, consuma zilnic bauturi alcoolice, iar apoi isi abuzeaza fizic mama si concubina. Femeia, peste 70 de ani, satula de calvarul batailor nenumarate, a mers la Medicina Legala Vaslui si si-a scos un certificat medico-legal, pe care are in vedere sa il depuna autoritatilor vasluiene, pentru a obtine un ordin de restrictie fata de propriul fiu.

Agresorul, pe numele sau Benghiu Mihai, fost puscarias pentru infractiunea de viol, domiciliat si el in localitatea Puscasi, isi face veacul prin Piata Traian, din municipiul Vaslui. In timpul zilei consuma alcool, iar seara, cand ajunge acasa, isi terorizeaza concubina si propria mama. 
De batranete si frica, femeia si-a luat inima in dintii si a facut o plangere penala.

Declaratie halucinanta a femeii, cu o pensie, dupa spusele ei, de doar 135 de lei

Aceasta afirma ca, daca ar mai putea fugi sa se ascunda din calea fiului cand este beat, nu ar fi facut plangere. Femeia a povestit ca pana acum, cand il auzea ca porneste cearta, pleca din casa, se ascundea in pod, ori se urca in copaci. Vineri, 23 iunie, victima, plina de vanatai, a mers la IML Vaslui si si-a procurat un document pentru veridicitatea agresiunilor fizice.

“M-am chinuit de mic sa il educ, a fost rau, a facut prostii, a fost exmatriculat ca a dat foc cojocului profesoarei, si m-am rugat mult la vremea aia sa termine o scoala. Acum, cand a baut, nu am cu cine sa ma inteleg. Sa ma credeti, mama, ca femeia asta cu care traieste el e batuta toata, are degetele inclestate de durere. Am pensie mica, 135 de lei, abia imi traiesc zilele. Nu mai suport acest calvar, nu ma mai pot feri din calea lui, nu mai am putere”, a declarat femeia pentru bzv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img