vineri, 29 martie, 2024

O femeie insarcinata a fost atacata de propriul frate, cu pila unei drujbe. Rana a fost atat de adanca, incat a ranit si copilul din pantece

Distribuie:

Publicat:

Barbatul si-ar fi pierdut cumpatul dupa ce sora i-a reprosat ca bea prea mult. Si a aruncat spre ea cu ce i-a cazut in mana. Insarcinata in 35 de saptamani si cu probleme psihice, femeia a ajuns de urgenta la spital.

Rana a fost atat de adanca incat a ajuns si la copilul nenascut. Femeia a ajuns direct in sala de operatie

Medicii argeseni au operat-o si au reusit sa-i salveze viata si ei, si pruncului nenascut. Fratele agresor a fost dus in arestul politiei si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice.

Rudele unei minore de 17 ani dintr-un sat din Vaslui au reclamat la Politie ca adolescenta ar fi fost victima unei agresiuni in seara de Revelion, cand, in timp ce se intorcea spre casa, a fost atacata de un tanar, care ar fi incercat sa o violeze. Rudele au intrat in panica cand, in prima zi au observat ca fata de 17 ani, eleva la un liceu din Negresti, cu rezultate foarte bune la invatatura, avea un ochi vanat. Dupa ce au aflat ce s-a intamplat au alertat de indata Politia.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca in seara de Revelion, in timp ce fata mergea spre casa impreuna cu un var de-al sau, pe o ulita, profitand de intuneric, un tanar de 20 de ani i-a atacat si a tarat-o pe adolescenta in curtea salii de sport din sat, unde a incercat sa o violeze. Speriat verisorul fetei a alergat spre casa, anuntandu-si matusa de pericol. Mama fetei, o femeie de 40 de ani, s-a inarmat cu un carlig metalic si a fugit intr-un suflet sa-si salveze fata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img