marți, 19 martie, 2024

O fetita in varsta de 8 din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir, s-a stins fara ca cineva sa stie de ce

Distribuie:

Publicat:

 

Toata suflarea comunei Dimitrie Cantemir este indurerata la aflarea vestii ca, o fetita de doar 8 ani, s-a stins fulgerator, in seara zilei de luni, 18 februarie.

 

Nimeni nu stie nici pana la aceasta ora de ce s-a stins Denisa, o fetita crescuta de bunicii materni, dupa ce mama ei a murit la scurt timp dupa nastere, iar tatal nu a recunoscut-o niciodata.

 

Copila i-ar fi spus duminica bunicului ca nu se simte prea bine, si imediat a doua zi, cand bunica ei a venit de la spital, i-a spus si ei ca ii este rau. A rugat-o insa sa-i dea cateva dulciuri si un suc. De indata femeia a mers la magazin si a cumparat tot ce isi dorea fetita. Pe masura ce timpul trecea, fetitei ii era tot mai rau. In jurul orei 16:00 a inceput sa vomite un lichid verzui si apoi a cazut.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui au receptionat apelul pentru a interveni la casa bunicilor fetitei care acuza dureri de burta si vomita. Copila a facut insa stop cardio respirator, a fost chemata si o ambulanta speciala de la Vaslui, insa nu a mai putut fi resuscitata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img