miercuri, 27 martie, 2024

O jurnalista de 33 de ani a fost asasinata! Trupul ei a fost gasit pe marginea drumului

Distribuie:

Publicat:

Cotidianul La Prensa Grafica a anuntat ca o jurnalista salvadoriana, Karla Turcios, data disparuta duminica, a fost asasinata.

„Asasinarea jurnalistei Karla Turcios„, a scris jurnalul pe contul sau de Twitter.

Potrivit cotidianului, corpul jurnalistei, in varsta de 33 de ani, a fost descoperit pe un drum in imprejurimile localitatii Santa Rosa Guachipilin, la 100 de kilometri nord-est de San Salvador.

sursa din cadrul procuraturii salvadoriene a declarat pentru AFP ca sambata seara a fost descoperit corpul femeii pe drumul respectiv, dar in absenta documentelor personale victima nu putut fi identificata pe loc si corpul a fost transferat la morga.

Tanara a fost probabil strangulata, ceea ce va trebui confirmat de autopsie, a adaugat sursa.

Disparitia Karlei Turcios, mama unui copil, a fost semnalata duminica de familia sa si de La Prensa Grafica.

Potrivit unui politist citat de cotidian, sotul jurnalistei, Mario Huezo, a „recunoscut cadavrul”.

„Suntem solidari cu familia in aceste momente dificile”, a declarat La Prensa Grafica, publicand pe Twitter o fotografie a tinerei jurnaliste.

Presedintele Salvadorului, Salvador Sanchez Ceren, a condamnat pe contul sau de Twitter uciderea ziaristei Karla Turcios.

„Am ordonat serviciilor noastre de securitate sa efectueze o anchete rapida si eficienta pentru a trimite vinovatii in fata justitiei cat mai curand posibil”, a scris seful statului salvadorian, citat de EFE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img