miercuri, 24 aprilie, 2024

O liftiera de la Spitalul Judetean Craiova este acuzata de un grup de voluntari ca ar fi cerut din cadourile pentru copiii bolnavi

Distribuie:

Publicat:

Caz revoltator la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova! O liftiera ar fi cerut o punga in care erau cadouri pentru copiii bolnavi de cancer. Cei care au mers la spital sa aduca un strop de bucurie micutilor de la Oncologie au crezut ca e o gluma. Cand si-au dat seama ca femeia vorbea serios au fost socati. Si au povestit intamplarea pe o retea de socializare. Sefii spitalului fac acum ancheta.

Incidentul a iesit la iveala dupa ce una dintre persoanele care au mers la spital a descris intalnirea cu liftiera pe o retea de socializare.

Povestea incepe cu o usa de lift, a scris barbatul. Lift pe care el si colegii sai, incarcati cu 100 de plase cu dulciuri si cadouri pentru copiii bolnavi de cancer, l-au luat ca sa ajunga la etajul 9, la Oncologie.

Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati? I-ar fi intrebat liftiera. Si a insistat: Nu stiti ca de cate ori se aduc cadouri prima plasa se da la liftiera?

La inceput, oamenii au crezut ca e o gluma. Dar cand au ajuns la destinatie si-au dat seama ca femeia vorbea serios. Ba chiar spun ca i-ar fi jignit.

Liftiera respinge insa acuzatiile.

Conducerea spitalului a inceput o ancheta.

Despre incident a a flat si ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a cerut masuri ferme.

Conducerea spitalului spune ca liftiera este angajata de peste 20 ani si ca nu a avut niciodata un comportament neadecvat. Salariul unei liftiere din spital este intre 1800 si 2200 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img