vineri, 29 martie, 2024

O mama din Vaslui sterge pe jos cu presedintele CJ VASLUI: “Acestia suntem noi, «ragaliile», cei care muncim pentru… “

Distribuie:

Publicat:

O vasluianca raspunde afirmatiei referitoare la faptul ca cei care protesteaza sunt niste “ragalii”, afirmatie facuta de domnul Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui.

Vasluianca explica pe scurt cum munceste timp de 10 ore pe zi, pentru a-si intretine cele doua fete premiante, iar personajele cu o mentalitate si un vocabular asemanator presedintelui PSD Vaslui nu fac decat sa subjuge evolutia. Femeia il asigura pe presedintele CJ Vaslui ca vasluienii ies in strada zilnic, chiar daca clasa politica din care face domnia sa, DUMITRU BUZATU, nu e interesata de soarta oamenilor de rand, in speta a vasluienilor.

“Buna ziua. Sunt o mama de 42 de ani si am doua fete premiante. Am doua joburi, unul cu 8 ore/zi si unul cu 2 ore, si am timp si sa protestez in fiecare seara. Fata cea mare are medii peste 9.80, in clasele a IX-a si a X-a si a participat cu noi, parintii, la protest. Acestia suntem noi, «ragaliile», cei care muncim pentru o viata mai buna, insa limitatii gen Buzatu ne trag inapoi. Rusine!!! Vom iesi zilnic in strada, desi pe ei nu pare sa-i intereseze soarta noastra“, a mentionat scrie femeia pentru bzv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img