vineri, 29 martie, 2024

O mama perfect sanatoasa a nascut un copil de nota 10. Cateva zile mai tarziu, aceasta zacea pe patul de spital in coma

Distribuie:

Publicat:

femeie a dat nastere fara probleme unui copil sanatos. Myles s-a nascut pe 2 martie si este primul copil al lui Lindsey Hubley si al lui Matt Sampson. La cateva zile dupa nastere, cei doi au dus copilul acasa.

Totusi, Lindsey nu a petrecut foarte mult timp acasa, alaturi de copilul ei. A doua zi, femeia era din nou in spital, fiind bagata repede in sala de operatii. In final, tanara mamica zacea pe patul de spital in coma indusa. 

Medicii au descoperit ca Lindsey suferea de necroza fasceita, o boala „mancatoare de carne”. Pentru a invinge infectia, a fost nevoie de masuri drastice, astfel ca femeia, in varsta de 33 de ani, s-a trezit cu mainile si picioarele amputate si cu histerectomie totala. 

Sapte luni mai tarziu, Lindsey era inca imobilizata pe un pat de spital, luptandu-se pentru mici victorii precum parasirea centrului medical pentru o plimbare in scaun cu rotile. Si, cu toate ca fiul si sotul ei o viziteaza zilnic, cei trei nu mai sunt familia care obisnuiau sa fie inainte de aceasta tragedie. 

Lindsey si familia ei au depus o plangere pentru neglijenta impotriva spitalului la care femeia a nascut si impotriva medicilor si asistentelor care au ajutat-o sa nasca. Acestia sunt convinsi ca totul s-a produs din cauza unei erori medicale sau din cauza slabei igiene din spital. 

Avocatul familiei a declarat ca dupa nastere, o parte din placenta pacientei nu a fost indepartata si ca o rana de la nivelul vaginului nu a fost suturata corespunzator, aceste lucruri fiind responsabile pentru infectia pe care a luat-o aceasta. 

Spitalul nu a raspuns in mod public acuzatiilor aduse. Lindsey a scapat, in prezent, de infectie, insa are nevoie de o serie de operatii suplimentare, incluzand aici si un transplant de rinichi. 

sursa: gandul.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img