marți, 19 martie, 2024

O mama si-a legat copilul de un scuter si l-a tarat, pe motiv ca a fost ”obraznic”

Distribuie:

Publicat:

Imagini scandaloase au fost surprinse in China. O mama si-a legat propriul copil de scuterul sau si l-a tarat pe pamant, pe motiv ca a fost ”obraznic”.

Un martor care a asistat la incident a incercat sa o impiedice pe femeie sa recurga la acest gest, insa mama copilului a dezvaluit ca face deja acest lucru de cateva zile.

In imaginile aparute in spatiul online, se poate observa cum baiatul, a carui varsta nu a fost dezvaluita, sta intins pe pamant, cu ambele maini legate de scuter. Femeia a fost oprita de un trecator, potrivit Daily Mail.

Mama copilului a precizat ca baiatul este extrem de obraznic si asa il invata sa se comporte.

Comportamentul femeii a fost aspru criticat in mediul online.

Vezi si: Scandalos!  Un grup de tigani solutioneaza o cearta, cu juraminte si cuvinte triviale, in biserica – VIDEO

Banii sau teama? Un om al lui Dumnezeu n-ar trebui sa fie atras de bani, n-ar trebui sa se teama, viata lui fiind incredintata Celui in care crede. Atunci, ce l-a putut indemna pe preotul prezent in aceasta intamplare sa ofere unui stabor tiganesc legitimitatea unui juramant in fata celor sfinte? Intamplarea a avut loc la inceputul lunii noiembrie in biserica din Ghiroda, dupa cum sustine un martor, citat de tion.ro. Cinci tigani au intrat in lacasul de cult pentru a rezolva, pe calea bisericii, o problema care a declansat un scandal urias. Unul dintre acestia era acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu nora sa.

Ingenuncheat, in fata Evangheliei, cu mana pe cruce, cel banuit a jurat, dupa cum a crezut el de cuviinta.

”Am avut noua nurori. Nici pe una n-am f***t-o si n-am avut dragoste cu ea”, se apara acuzatul.

”Si acuma ziceti. Jur in fata lui Dumnezeu, in fata lui Hristos, fiind in biserica, ca eu, si va dati numele, nu am avut nici o relatie cu nora mea, nu am intretinut relatii sexuale si ca nu am profitat de ea. Acesta este adevarul si numai adevarul. Dumnezeu sa primeasca juramantul meu. Amin. Sa sarutati crucea si Evanghelia si asa sa fie cum ati spus”, i-a spus preotul, inganat de cel acuzat.

Ce se mai poate remarca din imagini este atitudinea celui in sacou alb, care numai grija celor sfinte le are, dupa cum sta, cu o mana in buzunar, in lacasul sfant.

Imaginile au fost vazute si de reprezentantii Arhiepiscopiei Timisoarei. Inaltii prelati spun ca vor declansa o ancheta interna deoarece astfel de juraminte nu fac parte din practica Bisericii Ortodoxe.

”Centrul Eparhial regreta ca s-a intamplat un astfel de lucru in biserica, intrucat juramintele de felul acesta nu fac parte din practica Bisericii Ortodoxe. Noi nu avem astfel de randuieli si, ca atare, ne exprimam parerea de rau ca parintele a acceptat presiunile facute de cetatenii respectivi asupra sa. In alta ordine de idei, maine dimineata vom declansa o cercetare interna pentru a analiza atent cazul si a lua masurile care se impun”, a precizat, pentru sursa citata, preotul Ionel Popescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Timisoarei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img