vineri, 29 martie, 2024

O noua componenta in BPJ PNL Vaslui si CJEx. Vezi listele

Distribuie:

Publicat:

Decizia Biroului Politic National al PNL prin care se aproba componenta Biroului Politic Judetean al PNL Vaslui, respectiv componenta Comitetului Judetean Executiv al PNL Vaslui.

In urma sedintei Biroului Politic National al Partidului National Liberal s-a adoptat Decizia cu nr. 98 din 18 iulie a.c. prin care se aproba, in conformitate cu Statutul PNL, noile componente ale organismelor de conducere ale organizatiei teritoriale a PNL Vaslui.

Biroul Politic Judetean (BPJ) – forul de decizie politica al PNL Vaslui, reuneste un numar de 61 de liberali vasluieni, este prezidat de senatorul Dan Marian, secondat de prim-vicepresedintele Dumitru Boros, primarul Municipiului Barlad, vicepresedintii Florin Ciurariu si Nelu Tataru si secretarul general Sorin Radu. Din componenta BPJ fac parte toti primarii PNL, consilierii judeteni, majoritatea consilierilor locali din municipiile si orasele judetului, alti lideri politici cu reprezentivitate la nivel teritorial. Pentru perioada urmatoare, misiunea BPJ-ului va fi elaborarea strategiei electorale pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, tinand cont de obiectivele politice pe care organizatia judeteana si le propune, precum si de necesitatea optimizarii rezultatelor obtinute la alegerile locale din luna iunie. 

Comitetul Judetean Executiv (CJEx) are ca misiune ducerea la indeplinire a deciziilor politice adoptate de BPJ al PNL Vaslui si cuprinde 28 de lideri liberali, la care se adauga presedintii organizatiilor de tineret, femei si pensionari. In stabilirea componentei acestui for executiv s-a avut in vedere cooptarea liderilor judeteni ai partidului care s-au implicat in mod deosebit in pregatirea si desfasurarea alegerilor locale si care au disponibilitate pentru activitatile organizatorice din perioada (pre)electorala urmatoare. Din cadrul CJEx al PNL Vaslui fac parte si trei primari de comune– cei mai reprezentativi la nivel teritorial, consilieri judeteni si locali.

“Obiectivul PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an este obtinerea unui procent de 35% din voturile valabil exprimate de electoratul vasluian, ceea ce inseamna un mandat de senator si trei mandate de deputati. PNL Vaslui este un partid aflat in opozitie fata de PSD – partidul care conduce de ani buni judetul nostru. Suntem in dezacord fata de modul in care presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu conduce Consiliul Judetean si toata administratia publica locala. Rezultatele politicilor locale promovate de PSD Vaslui se vad cu ochiul liber: subdezvoltare economica, saracie si depedententa fata de suportul statului. Din pacate, in ultimii ani, investitiile in infrastructura judetului au lipsit cu desavarsire, nu se mai construieste nimic, mediul de afaceri este tot mai amarat si cocosat cu impozite si controale abuzive din partea institutiilor statului conduse in teritoriu de oamenii domnului Dumitru Buzatu. In mass-media, judetul nostru este reflectat negativ, violenta, promiscuitatea, saracia si degradarea umana sub toate aspectele fiind cuvintele care caracterizeaza starea deplorabila in care se afla vasluienii. In perioada urmatoare, liderii PNL Vaslui vor fi prezenti public, in media si pe teren, pentru a prezenta solutiile noastre la problemele judetului si ale vasluienilor. Speram sa castigam increderea oamenilor pentru a schimba in bine situatia judetului nostru.”declara senatorul Dan Mihai Marian

BIROUL POLITIC JUDETEAN INTERIMAR AL PNL VASLUI

1
Marian Dan
PRESEDINTE
2
Boros Dumitru
PRIM-VICEPRESEDINTE
3
Ciurariu Florin
VICEPRESEDINTE
4
Tataru Nelu        
VICEPRESEDINTE
5
Radu Sorin
SECRETAR GENERAL
6
Anca Dima
 
7
Arcaleanu Marius
 
8
Ardeleanu Mihai
 
9
Barbu Vasilica
 
10
Bica Iulian
 
11
Bichinet Corneliu
 
12
Bularda Carmen
 
13
Butnaru Antoneta
 
14
Cain Dan
 
15
Ciocan Marius
 
16
Ciupilan Ioan
 
17
Cojocaru Danut
 
18
Curelaru Alexandru
 
19
Dogaru Catalin
 
20
Dragomir Valentin
 
21
Dumitriu Sorin
 
22
Filip Liviu
 
23
Galeru Constantin
 
24
Ghiur Ionut
 
25
Iacob Alexandru
 
26
Iacob Liviu
 
27
Ibanescu Nixon
 
28
Idriceanu Marioara
 
29
Ilies Gheorghe
 
30
Ionel Florin
 
31
Iovu Oana
 
32
Juverdeanu Alin
 
33
Luca Liviu
 
34
Miliari Iulian
 
35
Munteanu Alina
 
36
Nechifor Alexandru
 
37
Pantea Adrian
 
38
Pasat Ionel
 
39
Plesu Corneliu
 
40
Plesu Gheorghe
 
41
Polak Simona
 
42
Polak Tudor
 
43
Ponea Mihai
 
44
Popa Vasile
 
45
Popovici Vasile
 
46
Roman Loredana
 
47
Rusu Cristinel
 
48
Severin Bogdan
 
49
Stanga Corneliu
 
50
Stefanescu Constantin
 
51
Stoica Vasile
 
52
Tamas Ciprian
 
53
Timofte Gabriela
 
54
Todireasa Adrian
 
55
Toporas Cezar
 
56
Tudor Costel
 
57
Turcu    Turcu Constantin
 
58
Veziteu Gheorghe
 
59
Vinatoru Vasile
 
60
Vulpe Georgica
 
61
Zaharia Liviu

CJEx VASLUI

1
Marian Dan
PRESEDINTE
2
Boros Dumitru
PRIM-VICEPRESEDINTE
3
Ciurariu Florin
VICEPRESEDINTE
4
Tataru Nelu
VICEPRESEDINTE
5
Radu Sorin
SECRETAR GENERAL
6
Arcaleanu Marius
 
7
Ardeleanu Mihai
 
8
Bica Iulian
 
9
Bichinet Corneliu
 
10
Cain Dan
 
11
Ciupilan Valeriu
 
12
Dogaru Catalin
 
13
Iacob Liviu
 
14
Idriceanu Marioara
 
15
Ionel Florin
 
16
Iovu Oana
 
17
Luca Liviu
 
18
Munteanu Alina
 
19
Pasat Ionel
 
20
Plesu Cornel
 
21
Ponea Mihai
 
22
Rusu Cristinel
 
23
Stanga Corneliu
 
24
Todireasa Adrian
 
25
Toporas Cezar
 
26
Tudor Costel
 
27
Veziteu Gheorghe
 
28
Vulpe Georgica
 

 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img